معرفی دوره قصابی در آموزشگاه صدر اندیشه :
همانطور که میدانید قصابی شغلی است از زیر مجموعه حرفه صنایع غذایی كه نیازمند حرفه ای بودن در انواع مهارت ها میباشد از جمله آماده سازی و نگهداری ابزار قصابی،ذخیره و نگهداری گوشتها و محصولات پروتئینی در فروشگاه،نحوه اصولی برش گوشت،نحوه برش لاشه ی گوسفند به چهار قسمت اصلی،برش قسمت های قدامی لاشه ی گوسفند ،برش قسمتهای خلفی لاشه ی گوسفند ،برش گوشت گوسفند ،برش گوسفند،نحوه برش انواع ماكیان،برش انواع ماهی و میگو،آماده سازی محصولات جهت فروش در فروشگاه و در نهایت چگونگی ارتباط با مشتری و مدیریت قصابی می باشد.
– آموزش و شناخت انواع چاقوها
– آموزش انواع دستگاهها (اره برقی،چرخ گوشت)
– نحوه قرار گیری صحيح بدن در حين كار
– یادگیری علائم فساد در محصولات پروتئینی
– چگونگی بافت،رنگ و بوی محصولات تازه
– آموزش دمای نگهداری هر كدام از محصولات پروتئینی
– نكات لازم در انتخاب لاشه مناسب فروش
– دمای مناسب نگهداری برای انواع محصولات پروتئینی
– تقسيم لاشه گاو به چهار قسمت اصلی
– جداسازی دنده ها
– جداسازی ماهيچه هاي اصلی
– برشهای مناسب قسمتهای قدامی لاشه گاو
– برش قسمتهای قدامی با دنده ها
– برش قسمتهای بازو
– برشهای گردن و شانه
– تهیه ی گوشت های (خورشتی،كباب كوبیده،گوشت چرخ كرده)
– جداسازی چربی های قسمت خلفی
– جداسازی استخوان لگن از ماهیچه
– جداسازی درست ماهیچه ها از یكدیگر
– یادیگیری صحیح خرد كردن ماهیچه ها
– آویزان كردن درست و مناسب جهت برش گوشت گوساله و گوسفند
– جداسازی دنده ها
– جداسازی بافت چربی
– خرد كردن گوشت گوساله و گوسفند
– چرخ كردن گوشت گوساله و گوسفند
– جداسازی پوست از لاشه ی گوسفند
– جداسازی اندامهای داخلی
– جداسازی جگر
– جداسازی پوست از ماكیان
– جداسازی غدد،چربی ها و قسمتهای زائد
-آموزش درست تقسیم ماكیان به چهار و هشت قسمت
– آماده کردن برشهای مناسب جوجه كباب
– تهیه فیله از گوشت ماكیان
– جداسازی باله ها ،دم و فلس از ماهی
– برش و انواع ماهی
– خرد كردن ماهی
– تمیز كردن میگو
– تهیه ی ناگت
– آماده سازی انواع محصولات گوشتی جهت چیدن در یخچالها
– نحوه وزن كردن
– نحوه بسته بندی كردن اصولی
– چیدمان درست محصولات در یخچال
شما با گذراندن این دوره به پیشرفت شغلی دست پیدا میکنید و می توانید از پشتیبانی مدرس دوره جهت بهبود و تسهیل فرآیند یادگیری بهره ببرید. همچنین در پایان دوره اعطای مدرک از سازمان فنی و حرفه ای کشور را خواهید داشت.شما بعد از شرکت در آزمون دو مرحله ای تئوری و عملی سازمان فنی حرفه ای و کسب نمره قبولی در این آزمون، مدرک معتبر فنی و حرفه ای دریافت میکنید.
مزایای این مدرک فنی و حرفه ای:
برخی از مدارک ترجمه شده برای اشتغال در خارج از کشور و مدارک فنی و حرفه ای هنرجویان برای بازار کار داخلی در زمینه های مختلف
نام و نام خانوادگی :
نام دوره | تعداد جلسات | ساعت | دوره | قیمت |
---|---|---|---|---|
آموزش قصابی جامع گاو . گوسفند . گوساله | 20 | 2 ساعت | عمومی | 9,792,000 تومان |
آموزش قصابی جامع | 20 | خصوصی | 30,000,000 تومان | |
آموزش قصابی | 10 | خصوصی | 15،000،000 تومان |
نام دوره | تعداد جلسات | ساعت | دوره | قیمت |
---|---|---|---|---|
آموزش قصابی جامع گاو . گوسفند . گوساله | 20 | 2 ساعت | عمومی | 9,792,000 تومان |
آموزش قصابی جامع | خصوصی | 30,000,000 تومان | ||
آموزش قصابی | 10 | خصوصی | 15،000،000تومان |
اگر شما در اصفهان هستید و به دنبال یک دوره آموزش قصابی در اصفهان هستید پیشنهاد ما شرکت در دوره های زیر نظر فنی و حرفه ای است که بتوانید بعد از پایان دوره مدرک معتبر فنی حرفه ای دریافت کنید و در مرحله بعدی مجوز قصابی بگیرید. حتی با همین مدرک می توانید برای کار در خارج از کشور نیز اقدام کنید. آموزشگاه صدراندیشه با برگزاری دوره های با کیفیت و زیر نظر فنی و حرفه ای با سرفصل های استاندارد توانسته بسیاری از افراد را در بازار کار قصابی جذب کند. حتی بسیاری از متقاضیان دوره قصابی حرفه ای بعد از دریافت مدرک فنی حرفه ای توانسته اند در خارج از کشور به درآمد زایی برسند.
در نظر داشته باشید آموزش قصابی از آن دسته مشاغلی است که زیر مجموعه صنایع غذایی است و باید برای این شغل مهارت های ویژه ای داشته باشید از جمله : نحوه نگه داری و ذخیره گوشت و محصولات پروتئینی، نحوه برش انواع گوشت، برش قسمت های قدامی لاشه گوسفند و برش قسمت های خلفی آن، همچنین برش گوشت گوسفند ،برش گوسفند،برش انواع ماكیان،برش انواع ماهی و میگو و پس از آن مراحل آماده سازی محصولات به منظور فروش در فروشگاه و … می باشد.
علاوه بر این نحوه ارتباط با مشتری و مدیریت مشتریان همکار از جمله دامپرورها ،قصاب صنعتی كشتارگاه ها،مدیران رستوران و هتلها از جمله مهارت هایی است که باید در کنار آموزش قصابی حرفه ای بلد باشید.
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که سرمایه اولیه شغل قصابی چقدر است؟ این مساله تا اندازه ای به بودجه خود شما نیز وابسته است به عنوان مثال میزان رهن و اجاره ماهیانه برای مغازه ، تهیه تجهیزات این شغل از حمل یخچال صنعتی ، چرخ گوشت، ترازو و … به صورت معمول برآورد هزینه برای راه اندازی شغل قصابی بعد از جواز کسب حدود 90 تا 100 میلیون تومان است. مهم ترین نکته ای که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید تهیه ابزارهای مناسب برای برش و تکه تکه کردن گوشت و ماکیان می باشد.
ق